Ons bedrijf

Slagerij Arie Kok is een ambachtelijke slagerij. Op 1 januari 2014 vierde wij het 20-jarig bestaan van de slagerij. Als slager en worstmaker hebben wij een naam hoog te houden. Het overgrote deel van onze vleeswaren komt dan ook uit eigen worstmakerij. Echte toppers zijn bijvoorbeeld onze runderrookvlees, gebraden gehakt, gekookte worst, grilworst en rookworst.

In 2013 is de slagerij en worstmakerij vernieuwd. Nieuwe vloertegels en wandtegels, nieuw meubilair, alles naar de eisen van deze tijd. Het heeft de slagerij een moderne en frisse uitstraling gegeven.

Bedrijfsfilm


Catering en Partyverhuur

Op het gebied van barbecue en verhuur van party benodigdheden zijn wij een begrip in de regio geworden. Zo kunnen wij alles voor uw feest verzorgen van tafels, stoelen, glaswerk, servies, feestverlichting, drive inn, spelverhuur, barbecue, barbecuepakketten, warme en koude buffetten tot drank in samenwerking met een plaatselijke slijterij. Kortom; "UW FEEST COMPLEET VERZORGD DOOR SLAGERIJ ARIE KOK". De opslag van de partyverhuur artikelen is gevestigd aan de Mercurius 11 in Krimpen aan den Lek. U kunt hier op afspraak terecht: 0180 - 683 277 of 06 - 23 95 55 35.

Webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van ons assortiment. Voor specifieke wensen of vragen kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij ontvangen uw bestelling graag minimaal 4 dagen voor de dag van levering. Wilt u op kortere termijn iets bestellen, neemt u dan even telefonisch contact op. In de meeste gevallen kan het nog wel geregeld worden, maar dan bent u er in ieder geval zeker van dat het goed komt. Grote verhuurbestellingen adviseren wij wat langer van te voren te bestellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW (etenswaren 6%, verhuurartikelen 21%)