Onze werkwijze

Onze werkwijze / Voorwaarden
Reserveren
Wilt u reserveren dan kan dit bij voorkeur online via de webshop of mail : info@slagerijkok.nl. Wanneer u op korte termijn iets wilt reserveren dan kan dit telefonisch op telefoonnummer : 06-23955535. Uw reservering wordt altijd schriftelijk door ons bevestigd.

Prijzen
Alle prijzen vermeld in deze folder, website en webwinkel zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Voor non food producten geldt het btw tarief Hoog en food producten het btw tarief Laag. De huurprijzen zijn gebaseerd op 1 gebruiksdag. Voor elke dag langer geldt een toeslag van 20% van het 1e dagtarief. De dag voor gebruik en de dag na gebruik gelden als transportdagen. Deze transportdagen worden niet als extra huurdagen berekend. Ook de zondag wordt niet als extra huurdag berekend.

Eigen Vervoer
U kunt uw bestelling / gehuurde artikelen zelf ophalen en terugbrengen, eventueel met een bij ons te huren aanhangwagen. U dient in het bezit te zijn van een geldig B/E rijbewijs i.v.m. verzekering en aansprakelijkheid. De locaties waar u de bestellingen / materialen kunt ophalen en terugbrengen zijn :
Slagerij Arie Kok – Doormanstraat 32 – 2901 AJ te Capelle a/d IJssel
Arie Kok Catering-Partyverhuur – Mercurius 11 – 2931 LJ te Krimpen a/d Lek
Tijden voor het ophalen / terugbrengen in overleg.

Vervoer door ons
Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen en ophalen. De tarieven van de bezorgkosten kunt terugvinden op onze website. Extra onvoorziene kosten zoals bijvoorbeeld : parkeerkosten, veerpont, tol worden extra in rekening gebracht.

  • De goederen worden uitsluitend op de begane grond en naast de auto afgeleverd en opgehaald.

  • U dient assistentie te verlenen bij het bezorgen en ophalen van de goederen.

  • U dient te materialen droog op te slaan, of af te dekken met een zeil.

  • Indien de locatie niet makkelijk bereikbaar is vernemen wij dit graag van u, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Voor het op- en afbouwen van partytenten, springkussens en attracties geldt een meerprijs. Deze prijzen zijn vermeld op onze website.

Schoonmaakkosten
De huurder dient het gehuurde schoon, droog, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren. Indien de huurgoederen nat, vuil of onvoldoende gereinigd retour komen worden schoonmaakkosten doorberekend.
Tafellinnen mag vuil doch droog retour gegeven te worden.
De schoonmaakkosten voor het vuil inleveren van barbecues en bakapparatuur zijn € 5,00. Voor het vuil inleveren van glaswerk en serviesgoed worden de schoonmaakkosten in rekening gebracht op basis van de helft van de huurprijs. Schoonmaakkosten buffetapparatuur is € 1,00 per persoon.

Risico / schade / aansprakelijkheid
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen. De huurder blijft zelf aansprakelijk voor de gehuurde materialen.
Bij breuk en vermissing, wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht. Bij beschadiging worden de reparatiekosten in rekening gebracht.

Telefonisch bereikbaar :
Met vragen over verhuurartikelen, barbecues, buffetten, offertes en administratieve zaken kunt u contact opnemen met Petra Kok.
U kunt ons van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereiken van 07.00 tot 23.00 uur : 0180-683277 of 06-23955535. Voor eventuele spoedgevallen kunt u ook contact opnemen met Arie Kok 06-51568532.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en drukfouten.